Briller

Kjøpe briller

Brillehjørnet Molde er en uavhengig optikerforretning og vi har selv håndplukket vårt utvalg av innfatninger og solbriller.

Det er viktig for oss at du finner en brille som passer til din personlighet og stil. Ønsker du noe spesielt eller en mer klassisk og tradisjonell stil? Vi hjelper deg å finne den beste innfatningen til deg. Vi har et godt utvalg av flere kjente merkevarer som for eksempel Tom Ford, Prada og Ray Ban. Ønsker du en enklere brille har vi et utvalg av Nice og Volum.

Like viktig som at innfatningen passer til deg er det å velge de riktige glassene i brillen, slik at sluttresultat blir best mulig med tanke på utseende, vekt og synskomfort. 

Synsfeil og alder, i kombinasjon med dine daglige arbeidssysler og gjøremål, er avgjørende for om du er best tjent med enstyrkeglass eller progressive og multifokale glassløsninger. Etter fylte 40 år er de fleste best tjent med flerstyrkeløsninger tilpasset enten for variert daglig bruk, eller spesielt tilpasset arbeidsplasser med kort og mellomliggende synsbehov.

Det er forskjell på brilleglass! Vi anbefaler glass med høy kvalitet som er produsert av førsteklasses materialer, og som er tynne og lette. Glassoverflaten bør overflatebehandles for å oppnå best mulig motstandsdyktighet mot riper og slitasje, så den blir lettest mulig å holde ren, og for å oppnå minst mulig sjenerende og skjemmende reflekser.

Når du kjøper briller hos oss og velger glass med den beste overflatebehandlingen, får du automatisk Privilegium fordelsprogram som gir deg rabatt på videre kjøp av briller eller solbriller med styrke.